Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ανάρτηση-«καρφί» για το «Survivor All Star» -«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το «Survivor All Star», όταν ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε στο Συμβούλιο του Νησιού ότι τις είδε στη ζούγκλα με κινητό και τσιγάρα, γεγονός που επιβεβαίωσαν αργότερα και οι άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού. Έτσι, οι δυο γυναίκες αποβλήθηκαν χωρίς καν να απολογηθούν δημόσια ή να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους από την Κόκκινη ομάδα.

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», η Ασημίνα Χατζηανδρέου

δεν έκρυψε δυσαρέσκειά της για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για την ίδια στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης.

«Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ προσωπικά. Η φετινή μου συμμετοχή στο “Survivor” μου άφησε πίκρα. Σκέφτομαι μόνο τα περσινά. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό “Survivor” που φορούσα την μπλε μπαντάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star».

Το πρωί της Παρασκευής (17/02), η ίδια παρακολούθησε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», που αναφερόταν στον Νίκο Μπάρτζη, τον Στάθη Σχίζα, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής αποδεικνύει τις «επιθέσεις» των τεσσάρων στους παίκτες του  reality επιβίωσης από τότε που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ένα σχετικό στιγμιότυπο από την εκπομπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα αιχμηρό μήνυμα.

«Στο χωριό μου ξέρετε τι λέμε ε; “Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”. Όλα γυρνάνε και όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

First Dates: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την εκπομπή της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με αρνητικό σχόλιο για τον γιο της -«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;»

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με αρνητικό σχόλιο για τον γιο της -«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;»

Keywords
Τυχαία Θέματα