Έλενα Χριστοπούλου: «Καρφώνει» το GNTM – «Είναι άκομψο και βαθιά αντιαισθητικό»

Τη δική της άποψη για τη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Πρωινό μας». Η μάνατζερ μοντέλων, η οποία στο παρελθόν έχει βρεθεί στο GNTM ως coach, μοιράστηκε τις εντάσεις της για το concept με τη λεκάνη και το πιγκάλ, χαρακτηρίζοντάς το, μάλιστα, άκομψο.

«Το βρήκα πάρα πολύ άκομψο, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Το να βάζεις τα κορίτσια μαζί με ένα πελάτη (σ.σ το κινητό)  να φωτογραφηθούν με τέτοιο τρόπο, δεν είναι τέχνη στη φύση. Καμία σχέση!

Αυτές οι φωτογραφίσεις για πάρα πολλά χρόνια με τέτοιου είδους εικόνες είναι σε στούντιο, με άλλα φώτα, με πολύ συγκεκριμένο make up», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, εμφανώς ενοχλημένη με την εν λόγω φωτογράφιση, πρόσθεσε: «Εκεί βλέπουμε λίγο πιο πέρα από το σπίτι να έχουν πάρει τη λεκάνη και να κάνουν αυτό το πράγμα που κάνουνε. Είναι βαθιά αντιαισθητικό. Για μένα. Είδαμε δηλαδή τα κορίτσια με αυτό που καθαρίζουμε τη λεκάνη να είναι έτσι; Το πιγκάλ είναι concept; Δεν είναι κόνσεπτ αυτό… Όχι, με αυτές τις συνθήκες. Είναι αρπαχτή όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώτα Νέγκα: «Το διαζύγιο ήταν μια απόφαση ζωής»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

 Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με γοητεύουν οι άνδρες με πολύ έντονη προσωπικότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα