Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είπα “ναι” που δεν έπρεπε και έχω σκύψει το κεφάλι για να συνεχίσει η δουλειά»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε όσα έχει βιώσει και η ίδια.

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Με σόκαραν οι αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου. Πιο πολύ με στενοχώρησαν όμως. Εκείνη η εποχή, όταν έβγαιναν τα αγόρια και τα κορίτσια και μιλούσαν μετά τη Μπεκατώρου, έλεγα “τι πάθαμε”. Πώς νιώθεις όταν συμβαίνει στο σπίτι σου κάτι κακό και δεν μπορείς να το λύσεις, έτσι ένιωθα. Τηλεφωνιόμασταν κάποιοι φίλοι και γνωστοί, τα λέγαμε και τα αναλύαμε ξανά  και ξανά. Ήταν πολύ σοκαριστικό».

Για τα περιστατικά που η ίδια έχει βιώσει: «Εγώ δεν είμαι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ούτε βίας στον εργασιακό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να μην πω ότι έβλεπα παραβατικές συμπεριφορές. Έχω πει κάποια “ναι” ενώ δεν έπρεπε να πω “ναι”. Έχω σκύψει το κεφάλι ενώ δεν έπρεπε να το κάνω γιατί έπρεπε να πάει παρακάτω η δουλειά. Είμαι τυχερή γιατί δεν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση.

Υπήρχαν άνθρωποι, κάποιους τους έχουμε μάθει, κάποιους όχι, που ήταν δεδομένο ότι αν δουλέψεις με αυτούς θα το πάθεις αυτό, οπότε δεν μπορώ να πω τώρα ότι δεν ξέρω ούτε ότι επειδή δεν το έπαθα εγώ, δεν ξέρω. Ξέρω τι συνέβαινε. Αυτοί που έπρεπε να τα πουν, τα είπαν. Καλώς έγινε αυτό το πράγματα. Μετά υπήρξε μια ανακούφιση, είναι πια ποινικά κολάσιμο. Όχι άλλο! Κανένας δεν είναι μόνος!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός – Θανάσης Πατριαρχέας: «Ο Άγγελος θα ερωτευτεί πολύ τη Στέλλα» – Το ατύχημα που θα τους φέρει κοντά

 Πόπη Τσαπανίδου: Βόλτα με τον εγγονό της – Η τρυφερή φωτογραφία

 Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό

Keywords
Τυχαία Θέματα