Σασμός – Θανάσης Πατριαρχέας: «Ο Άγγελος θα ερωτευτεί πολύ τη Στέλλα» – Το ατύχημα που θα τους φέρει κοντά

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε: «Είχα κλείσει τη δουλειά από τον περασμένο Απρίλιο. Είχα διαβάσει το βιβλίο και το σενάριο και περίμενα πως και πως να μπω. Επειδή ήξερα τους συντελεστές, περίμενα αυτή την επιτυχία. Είχε όλα τα φώτα να γίνει επιτυχία».

Αναφερόμενος στον Άγγελος και

όσα ψάχνει, είπε: «Ούτε εγώ έχω ανακαλύψει ακόμα, αν είμαστε αδέρφια με τον Πέτρο. Μάλλον ξέρετε περισσότερα… Εγώ ψάχνω, όπως έχετε καταλάβει όλοι, να βρω την οικογένειά μου και αν ζει κάποιος. Στην πορεία βλέπω ότι από γονείς δε ζει κανένας και ίσως ζουν κάποιοι απόγονοι».

Μιλώντας για τον έρωτα που θα ζήσει ο Άγγελος με τη Στέλλα, δήλωσε: «Ανάμεσα στον Άγγελο και τη Στέλλα θα αναπτυχθεί ένας πολύ μεγάλος έρωτας. Προς το παρόν, αυτός που ερωτεύεται πολύ είμαι εγώ… Θα δούμε τι θα γίνει. Η Στέλλα έχει πληγωθεί πολύ. Η γνωριμία μου με τη Στέλλα, θα ξεκινήσει όταν θα γίνει ένα μικρό ατύχημα, εγώ ψάχνω μια δικηγόρο, οπότε κάπως έτσι…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό

 Γιώργος Λέφας: Ξεσπά κατά του Πέτρου Φιλιππίδη – «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο»

 Πρω1νό 16/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα