Κόκκινο κραγιόν: Κι όμως οι make up artists υποστηρίζουν ότι ταιριάζει τέλεια με το summer look

Το κόκκινο κραγιόν το έχετε συνδέσει με το χειμώνα. Το καλοκαίρι επιλέγετε κοραλί και φούξια αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμα και ταιριάζουν με τις λαμπερή επιδερμίδα σας. Οι make up artists όμως έχουν διαφορετική γνώμη. Θεωρούν ότι το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου και παράλληλα χαρίζει μια έξτρα ένταση στην μαυρισμένη επιδερμίδα σας.

Και ειδικά το κλασικό, αιώνιο κόκκινο. Το διαχρονικό και chic. Οι celebrities

μάλιστα ακολουθούν τη συμβουλή τους και επιλέγουν το κόκκινο και δυνατό χρώμα για τα χείλη τους στις επίσημες εμφανίσεις τους ακόμη και στα μέσα του καλοκαιριού.

Υπάρχουν μάλιστα κι εκείνα τα κραγιόν που έχουν γίνει θρύλοι μιας και έχουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever παγκοσμίως.

Τα συγκεκριμένα επιλέξαμε να σας προτείνουμε σήμερα, ένα από τα οποία θα πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ των διακοπών σας.

Lancome L” Absolu Lacquer Lipstick, Be Happy: Απαλό και λαμπερό με απαλή υφή που δε στεγνώνει τα χείλη.

Giorgio Armani Beauty Rouge Ecstasy, Rouge Ecstasy: Κρύβει την κομψότητα του οίκου. Πρόκειται για ένα κλασικό και τέλειο κόκκινο χρώμα.

Dior Addict Lacquer Lipstick, Hollywood Red: Η ονομασία του τα λέει όλα. Είναι η απόχρωση που μας θυμίζει  stars του παλιού κινηματογράφου όπως η Marilyn Monroe και η Eizabeth Taylor. Ότι καλύτερο για τις βραδινές σας εμφανίσεις αλλά και για τη μέρα του γάμου σας αν πρόκειται να ντυθείτε νύφη μέσα στο καλοκαίρι.

MAC Matte Lipstick, Ruby Woo: Είναι το μοναδικό ματ κραγιόν που επιτρέπεται να φορέσετε το καλοκαίρι μιας και είναι θρυλικό. Βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο νεσεσέρ όλων των celebrity make up artists.

Chanel Rouge Coco Lipstick, Pirate: Ένα ακόμη κόκκινο κραγιόν-θρύλος. Είναι cult και το αγαπημένο των Γαλλίδων.

Estee Lauder Pure Color Lipstick, Hot Streak: Κατάλληλο για όσες από εσάς θέλετε ένα απαλό φινίρισμα και ροζ υποτόνο.

YSL Rouge Volupte, Rouge Tuxedo: Απαλό με διάφανο φινίρισμα. Μπορείτε να το απλώσετε μόνο του ή πάνω από το κραγιόν σας.

Kat Von D Studded Kiss Lipstick, Hellbent: Για έντονο και εξεζητημένο look.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε το glowing summer make up look της Rosie Huntington-Whiteley (video)

Καθαρισμός Προσώπου: Τα 4 λάθη που κάνετε οι περισσότερες και πρέπει να τα σταματήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα