Ενοχλημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος: “Ποιον επηρεάζεις μωρή”;

Με αφορμή τις αδερφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, στην εκπομπή «Όλα Λάθος» αναφέρθηκαν στους influencers της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε την αντίθετη άποψη που έχει για τα άτομα που χρησιμοποιούν τον όρο «influencer» και εξήγησε τον λόγο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του Open, δεν δίστασε να τονίσει πως είναι ντροπή να γράφουν στο Instagram, συγκεκριμένα κορίτσια ότι είναι influencers, καθώς

δεν επηρεάζουν κανένα.

«Εγώ δεν μπορώ το influencer! Έβαλα στο προφίλ μου στο Instagram κάτι γυαλιά που μου έκαναν δώρο και μου γράφουν ως σχόλιο “Αχ, μας έγινε και ο Κωστόπουλος influencer!”. Εντάξει, καμία φόρα μην μας γυρίσει ανάποδα το κεφάλι! Influencer σημαίνει ο άνθρωπος που επηρεάζει την κοινή γνώμη και βλέπω μικρά κοριτσάκια να γράφουν influencer. Ποιον επηρεάζεις μωρή; Είναι ντροπή που το γράφουν! Εγώ εάν το έγραφα θα έτρωγα γιαούρτια! Είσαι ψώνιο όταν το γράφεις αυτό.», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Το θέμα σχολίασαν και η Μαντώ Γαστεράτου, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Σωτήρης Καραμίντζας, αναφέροντας μάλιστα ονόματα γυναικών που ασχολούνται με το Instagram.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Η Ελένη Μενεγάκη είναι απολυτή φαντασίωση για μένα”! 

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε το δεύτερο του παιδί! 

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: “Η Ελένη Καστάνη αποφάσισε να αποχωρήσει για…”  

Keywords
Τυχαία Θέματα