Αυλαία για τις Άγριες Μέλισσες: Το καθηλωτικό φινάλε της σειράς του Ant1

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, παρακολουθήσαμε το τέλος του Δούκα Σεβαστού, ο όποιος θυσιάστηκε για να μην πεθάνει η Ελένη που μόλις είχε γεννήσει το παιδί της.

Αντικρίζοντάς τον νεκρό, η Μυρσίνη κατέρρευσε, ενώ η ζωή της άλλαξε δραματικά με την εισαγωγή της στην κλινική. Μετά από έξι χρόνια νοσηλείας και αφού είχε χάσει την λογική της, έφυγε κι εκείνη από την ζωή.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής μεγάλωσαν την οικογένειά τους, ενώ η Ελένη καμάρωνε συνεχώς την κόρη της, έχοντας δίπλα της τον

Λάμπρο.

Μετά την σκληρή δολοφονία του Ακύλα, ο Μελέτης μπήκε στη φυλακή, όπου καταδικάστηκε σε θανατική ποινή.

Τα χρόνια της χούντας πλέον ανήκουν στο παρελθόν και για το Διαφάνι ξεκίνησε μια νέα εποχή. Στην τελευταία σκηνή, οι ήρωες της σειράς ήταν μαζεμένοι σε ένα μεγάλο τραπέζι, ενώ η πρωταγωνίστρια, Ελένη Σταμίρη, έπειτα από τα δεινά που είχε περάσει τόσα χρόνια, έκανε την δική της κριτική για το τι αξίζει τελικά στη ζωή.

«Κρατάω μόνο ένα… εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Και αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος, δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι, ο ένας δίνει τη σκυτάλη στον άλλον, μία αλυσίδα που ποτέ δεν σπάει.. ποτέ δεν χάνεται… αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ιστορία μας, και αυτό είναι το Διαφάνι… ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κίτσου.

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το ξέσπασμα μετά το Survivor -«Σιχαμένος ακόμα και στον τελικό»

Ορφέας Αυγουστίδης: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του β’ κύκλου του «Σασμού»

Άρης Σοϊλέδης: Επέστρεψε στα social media -Με ποιους συναντήθηκε μία μέρα μετά τον τελικό του Survivor;

Keywords
Τυχαία Θέματα