Κλέλια Ρένεση για Άρη Σερβετάλη: «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω των μέτρων που θέλουν τους θεατές να είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την απόφαση του ηθοποιού ήταν και η Κλέλια Ρένεση, η οποία τοποθετήθηκε δημοσίως επί του θέματος υπέρ του ηθοποιού.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και

κάποιοι , χέουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παράγωγους και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος και μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του. Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη και αποχωρούν από την κούρσα.

Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αργής την πιθανότητα αποχώρησης)..Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους απείρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κόβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω από τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε. Με μούτρα η χολή παιδιά για οποίον τολμά και σηκώνει το κεφάλι από τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. κ λίγο ρισπεκτ που υπάρχουνε άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Επέστρεψε στο πλατό του Mega -Έτσι τον υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη

Έλσα Τόλη: Συγκλονίζει με την on air καταγγελία της -«Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει»

Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»

Keywords
Τυχαία Θέματα