Κιάρα Μαρκέζη: Έτσι αποχαιρέτησε τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά τον θάνατό του. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 82 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στην Καστέλλα.

Λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη τον αποχαιρέτησε με δύο κοινές τους φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Η Κιάρα

Μαρκέζη είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Secret, εξομολογήθηκε για τον παππού της: “Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη:

Μύρωνας Στρατής-Κατερίνα Ζαπάρδα: Μόλις παντρεύτηκαν!

Στέλιος Κρητικός: Ο γιος του πέρασε πρώτος στο τμήμα των Θεατρικών Σπουδών!

Ρίκα Διαλυνά: “Είχαν ένα ύφος εκατό καρδιναλίων και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα