Οι top influencers μας δείχνουν πώς να υιοθετήσουμε το φούξια χρώμα στις everyday εμφανίσεις μας

Το ροζ και όλες του οι αποχρώσεις είναι must χρώμα του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου και το έχουμε ήδη αγαπήσει. Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες influencers και stars να εμπιστεύονται το ροζ αλλά και το φούξια και να προσθέτουν αυτούς τους τόνους στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Είναι άλλωστε χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας γεμίζουν με αισιοδοξία.

Πώς θα φορέσεις το φούξια στις διακοπές σου

στο νησί ή στην επιστροφή σου στην πόλη; Παρακάτω θα δεις μερικά looks που θα σε εμπνεύσουν.

Η όμορφη Tezza φοράει το πορτοκαλί παντελόνι της με φούξια crop top δημιουργώντας ένα look που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP. Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά τέτοιους συνδυασμούς με mix & match χρώματα που φαινομενικά δεν ταιριάζουν αλλά πρακτικά δείχνουν υπέροχα όταν φοριούνται μαζί.

Η Leonie Hanne απολαμβάνει τις διακοπές της φορώντας φούξια μπικίνι και το συνδυάζει με λευκή φούστα και τιρκουάζ αξεσουάρ, συνθέτοντας ένα υπέροχο look με μπόλικο χρώμα!

Η Chiara Ferragni επιλέγει φούξια head- to- toe και κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Η ίδια υιοθετεί το pyjama look που καλά κραττεί στη λίστα με τις top τάσεις και συνδυάζει το σύνολό της με κοσμήματα και μαύρο bralette.

H Aimee Song επιλέγει ένα σύνολο που έχει ως βάση το φούξια χρώμα αλλά είναι γεμάτο υπέροχα prints. Η γνωστή fashionista ακολουθεί μια ακόμα κορυφαία τάση του καλοκαιριού που είναι ο συνδυασμός boxer shorts με ασορτί πουκάμισο.

Tέλος, η πανέμορφη Rocky Barnes επιλέγει και αυτή με τη σειρά της ένα πολύχρωμο μαγιό που έχει ως βάση το φούξια χρώμα και καταφέρνει να μας κερδίσει με το υπέροχο στιλ και το καλίγραμμο κορμί της.

Διαβάστε ακόμα: Η πιο «φθινοπωρινή» influencer μας δείχνει tips για να κάνουμε τα καλοκαιρινά looks ελάχιστα πιο…φθινοπωρινά!

Πώς θα φορέσεις τα puff sleeves αυτόν τον Σεπτέμβριο; Οι top influencers μας δίνουν ιδέες!

AYTA είναι τα μόνα χρώματα που θα θέλουμε να φοράμε όλο το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα