Κι όμως το είπε στο Πρω1νό! Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι την απέλυσε η μαμά της – Ποια είναι;

Συνέντευξη στη κάμερα του Πρω1νού παραχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την απόλυσε η μαμά της, αφού μόλις ανέλαβε διευθυντική θέση, έπρεπε να κάνει περικοπές. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Αυτό που είχε γίνει με μια φωτογραφία για πλαστικές είχε πλάκα. Ακόμα και τώρα μπορεί ένα site να απομονώσει τη συνέντευξη και να γράφει ότι η Ραλλία μιλάει για τις επεμβάσεις που δεν έχει κάνει. Έχω κάνει υαλουρονικό 2 φορές στη ζωή

μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Ραλλία είπε στην κάμερα τι κάνει για να αισθάνεται καλά: «Κάνω ψυχοθεραπεία, ασχολούμαι με τον εαυτό μου όσο γίνεται περισσότερο και είμαι καλά. Να μην ασχολούμαστε μόνο με νύχια, να κοιτάξουμε και λίγο προς τα μέσα»

«Πριν το τραγούδι ήμουν ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία στο λογιστήριο και έχω δουλέψει και σε σούπερ μάρκετ. Όταν έγινε διευθύντρια η μάνα μου στην εταιρία που δούλευα με απέλυσε γιατί έπρεπε να κάνει περικοπές. Είμαστε δίκαιοι αυτή την οικογένεια και καμαρώνω και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου» τόνισε η Ραλλία Χρηστίδου.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Αναλαμβάνει ή όχι δική του εκπομπή;

Keywords
Τυχαία Θέματα