Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μαρίας Γιαννοπούλου με το Sculptor των FIGURA!

Η μεταμόρφωση αυτής της εβδομάδας στο Πρω1νό ήταν ξεχωριστή καθώς η Κα. Μαρία Γιαννοπούλου εμφανίστηκε στη στήλη της εκπομπής για 2η φορά – η πρώτη ήταν το περασμένο Φθινόπωρο. Η αλλαγή της τους τελευταίος έξι μήνες ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού κατάφερε να χάσει 25 κιλά και σύμμαχός της ήταν τα Figura.

Η ίδια έκανε ταυτόχρονα πολλές θεραπείες προσώπου, λάμψης και σώματος και μαζί με τη διατροφή έφτασε στο στόχο της. Την περισσότερη δουλειά όμως την έκανε το Sculptor, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη σωματογλυπτική θεραπεία, η οποία είναι ανώδυνη, αναίμακτη

και μη-επεμβατική, με στόχο την μονιμότητα των αποτελεσμάτων!

Η αρχή λειτουργίας του βασίζεται στον εξειδικευμένο συνδυασμό ενδοδιαδερμικής μάλαξης (Vacuum)-ραδιοσυχνοτήτων (RF)-διοδικού laser (Diode Laser)- Cavitation. Η ενδοδιαδερμική μάλαξη (Vacuum) μέσω της υποπίεσης την οποία προκαλεί στο σώμα, διεγείρει τα λεμφαγγεία στην αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου, προάγει την λεμφική αποσυμφόρηση και την αποβολή τοξινών και ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή, με την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων (RF) έχουν την εξής ιδιότητα: Προσδίδουν το ίδιο ποσοστό θερμικής ενέργειας καθ’όλην την πορεία εκπομπής τους, από την επιφάνεια της επιδερμίδας μέχρι και τα βαθύτερα στρώματα του χορίου και του υποδόριου ιστού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ινοβλάστες να αντιλαμβάνονται πως το δέρμα μας έχει υποστεί θερμική βλάβη, προκαλώντας τους στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αναδομείται το πλέγμα των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναδιαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτόν τον συνδετικό ιστό. Η ανωτέρω διαδικασία προσδίδει έντονη επιδερμική σύσφιξη. To διοδικό laser (Diode laser) μέσω της φωτοδιέγερσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες προς κολλαγονογέννηση, χωρίς να τραυματίζει τις λοιπές ανατομικές δομές του σώματός μας.

Το στάδιο της σπηλαίωσης (Cavitation) μέσω της θερμότητας που εκλύει στην δερματική πτυχή, προάγει την μετατροπή των τριγλυκεριδίων σε λιπαρά οξέα, διοχετεύοντας τα προς αποβολή μέσω του λεμφικού συστήματος. Η θεραπεία αποτελεί την elite των θεραπειών της σύγχρονης ιατρικής αισθητικής.

Δείτε την τεράστια αλλαγή της αλλά και όσα είπε στο Πρω1νό ο κος Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος Figura:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα