Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε τι δουλειές έκανε πριν γίνει σεφ!

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική.

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις… Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πωλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα».

Όσον αφορά στο φαγητό που καταναλώνει ο ίδιος στο σπίτι του απάντησε: «Ένας MasterChef τρώει delivery! Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: «Παντρεύτηκε» τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο – Επική στιγμή στο «Πάμε Δανάη»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η φωτογραφία με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και το μήνυμα μετά τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη

Mad Clip: Τα νέα στοιχεία για το δυστύχημα και η δήλωση του πατέρα του για την εύρεση των χαμένων πραγμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα