Κι όμως! Πρώην παίκτης του «Power Of Love» ανακοίνωσε πότε επιστρέφει ο νέος κύκλος του ριάλιτι

Πρόκειται για ένα ριάλιτι που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν συζητήθηκε πάρα πολύ, τόσο για την αμφιλεγόμενη ποιότητα του, όσο και για την παρουσιάστρια που το ανέλαβε. Ο λόγος για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, «Power Of Love» που παρουσίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως έγινε γνωστό, η επιτυχία του παιχνιδιού έκανε τους ιθύνοντες του σταθμού να βάλουν μπρος για το νέο κύκλο του παιχνιδιού, το οποίο θα παρουσιάσει και πάλι η Μαρία Μπακοδήμου. Αρκετά

δημοσιεύματα ήθελαν το «Power Of Love», να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί αφού τελικά ο σταθμός επιθυμεί να ξεκινήσει την προβολή του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το «Power Of Love 2», κάτι που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Ανδρέας Ανδρεανός. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση διαδικτυακού του ακόλουθου: «Θα γίνει Power Love 2; Και αν ναι πότε;», εκείνος απάντησε: «Ναι… 28 Ιανουαρίου».

Όμως, αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Ηθοποιός δήλωσε στο Πρω1νό: “Πριν από 3-4 χρόνια… μπήκαν στη ζωή μου τα υπνωτικά χάπια”

Keywords
Τυχαία Θέματα