H μεταμόρφωση της Ελένης Τσολάκη τα τελευταία 10 χρόνια είναι συγκλονιστική (και θα σε εμπνεύσει πολύ)

Πάντα μας αρέσει να βλέπουμε και να παρατηρούμε τις μεταμορφώσεις των stars. Και πάντα μας αρέσει να ψάχνουμε και να βρίσκουμε πώς κατάφεραν διάφορες celebrities να εξελίξουν το στιλ τους αλλά και το μακιγιάζ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται αγνώριστες. Το ξέρουμε πως πολλές επώνυμες γυναίκες κάνουν πλαστικές και άλλου είδους παρεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα τους αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε τόσο πολύ με αυτές.

Η Ελένη Τσολάκη είναι μια πολύ λαμπερή παρουσιάστρια και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί

να αμφισβητήσει κανείς και είναι δεδομένο. Ωστόσο αν δεις πώς ήταν η γνωστή παρουσιάστρια πριν από 5-10 χρόνια και πώς είναι σήμερα θα δεις πως με μερικές απλές αλλαγές κατάφερε να μεταμορφωθεί σε μια γυναίκα ακόμα πιο όμορφη και σέξι.

#1. Η όμορφη Ελένη άλλαξε τα μαλλιά της που είναι ίσως και μια αλλαγή που μεταμορφώνει σημαντικά το στιλ και τον αέρα μιας γυναίκας. Ένα σωστό κούρεμα και ένα ωραίο χρώμα στα μαλλιά σου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σου.

#2. Το μακιγιάζ είναι το 2ο εξίσου σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αλλάξει μια γυναίκα αν θέλει να ανανεωθεί. Εδώ θέλει πολύ προσοχή γιατί με το σωστό μακιγιάζ μπορεί το πρόσωπό σου να φανεί πιο γλυκό, τα μάτια σου πιο μεγάλα, η έκφρασή σου πιο έντονη και τα χείλη σου πολύ μεγαλύτερα.

Tip! Για παράδειγμα μια μικρή λεπτομέρεια που αξίζει να δοκιμάσεις για να δώσεις μια γλυκιά πινελιά στην έκφρασή σου είναι να βάλεις λίγο ροζ ρουζ ακριβώς κάτω από τα φρύδια σου, στο κόκκαλο που υπάρχει σε εκείνο το σημείο του προσώπου.


#3. Το να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες ή να μάθεις να βάφεις τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου σωστά είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και να αλλάξεις το σχήμα των ματιών σου. Μεγάλωσε τα χείλη σου φυσικά με μολύβι χειλιών και κραγιόν ή αγόρασε ένα κραγιόν με πιπέρι ή τζίντζερ που μεγαλώνει φυσικά το μέγεθος των χειλιών σου.


#4. Εφόσον έχεις βελτιώσει το μακιγιάζ σου, έχεις κάνει κάποια αλλαγή που σου ταιριάζει στα μαλλιά, σειρά έχει η αναβάθμηση του στιλ σου! Το να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας είναι μια σημαντική ενασχόληση ειδικά για εσένα που θες να ξεχωρίζεις με τις στιλιστικές σου επιλογές. Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε πολύ το στιλ της τα τελευταία χρόνια και βρήκε ποιο είδος ρούχων της ταιριάζει και πώς μπορεί να κολακεύσει το σώμα της καλύτερα.

Tip! Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Δώσε έμφαση στην τσάντα και στα παπούτσια σου (και τον χειμώνα στο πανωφόρι σου). Αυτά τα 3 πράγματα είναι που θα σου δώσουν απίστευτο στιλ ακόμα κι αν το ντύσιμό σου είναι basic.

Δείτε όλα τα trends της μόδας και τις τάσεις που έγιναν ήδη viral στο www.fashionway.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα