Κι όμως! Μέλος των Hi-5 έκανε φωνητικά στη Γιάννα Τερζή στη Eurovision! Δεν φαντάζεστε ποια είναι

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή του Epsilon TV, Splash παραχώρησε η Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τις HI-5. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Γιάννας Τερζή στη Eurovision και στα φωνητικά που της έκανε, ενώ αποκάλυψε με ποιο μέλος τους συγκροτήματος δεν μιλάει σήμερα.

«Γίνανε

κάποια λάθη. Δεν υπήρχε υποστήριξη από εδώ. Αδικήθηκε η Γιάννα, αν κρίνω από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να είμαστε καλύτεροι σίγουρα. Υπήρχαν τεχνικά προβλήματα και στον ήχο. Και αυτό μας στοίχησε. Όταν δεν ακούσαμε το όνομα της Ελλάδας ήταν σοκαριστικό. Δεν περιμέναμε να μην περάσουμε στον ημιτελικό», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Ψυχράμη.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου λείπουν οι HI-5. Το έζησα. Ήταν πάρα πολύ ωραία με τα κορίτσια. Ήταν μια εμπειρία φανταστική, αλλά μεγαλώνοντας θες άλλα πράγματα. Το συγκρότημα διαλύθηκε με το κλείσιμο της εταιρείας. Για αρχή. Εμείς έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Αν θα συνεχίσουμε σε άλλη εταιρεία. Δεν θέλαμε να συνεχίσουμε όλες. Κάποιες θέλανε να κάνουν σόλο καριέρα. Άλλες καθόλου. Μιλάω κυρίως με τη Σάγια και τη Μαρλέν. Με τη Νάνσυ πιο αραιά. Με τη Φρόσω όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας

Keywords
Τυχαία Θέματα