Πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μπήκε στο The Bachelor για να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Το The Bachelor έκανε πρεμιέρα στον Alpha και στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να υποδέχεται κάποιες από τις γυναίκες που θα προσπαθήσουν να του “κλέψουν” την καρδιά.

Ανάμεσα σε αυτές και μια πρώην διαγωνιζόμενη του Greece’s Next Top Model. Αναφερόμαστε στην Αναστασία Βοσκανίδου, η οποία πέρασε από τις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων και δεν είχε καταφέρει να πείσει τους κριτές.

Μάλιστα, τότε συζητήθηκε έντονα λόγω της αναφοράς της στον Παντελή Παντελίδη. Συγκεκριμένα,

είχε αποκαλύψει πως δημοσιεύματα την ήθελαν να είχε δεσμό με τον τραγουδιστή.

Δείτε την οντισιόν της:

Στο The Bachelor δηλώνει έτοιμη να κερδίσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν.

“Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών, κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομία και ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι συνέχεια τους φίλους και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι. Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα. Στα επόμενα τρία, τέσσερα χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Αν ο Bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω πως με βρήκε!”, αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποιος γνωστός σεφ αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! 

Bachelor: Πήγε να συναντήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έπεσε στο κόκκινο χαλί! 

Συγκινεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με τη δημοσίευσή της για τον θάνατο του πατέρα της 

Keywords
Τυχαία Θέματα