Κερδίστε τα ωραιότερα ανατομικά υποδήματα από την εταιρεία Scholl

Κορίτσια σήμερα σας έχουμε τέλειο διαγωνισμό, με δώρο τα ωραιότερα ανατομικά υποδήματα που θα σας χαρίσουν απίστευτη άνεση και στυλ από την εταιρεία Scholl.

Είναι υπέροχα, ακολουθούν τις τάσεις της Ευρωπαϊκής μόδας και δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση και σιγουριά σε κάθε σας βήμα.

Τα τρία ζευγάρια

που σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε, είναι τα παρακάτω:

Blanche Ώχρα

Kenna Ροζ

Lusaka Denim

Γενικά πρέπει να ξέρετε πως όλα τα υποδήματα Scholl χάρη στις πρωτοποριακές πατενταρισμένες τεχνολογίες, προσφέρουν το πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος. Ο εργονομικός σχεδιασμός του πέλματος υποστηρίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου που προκαλείται από την κακή στάση ή την πολύωρη ορθοστασία και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια, κάνοντας το περπάτημα μια ευχάριστη εμπειρία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας. Καλή επιτυχία σε όλες:

Φόρτωση…

Όλα τα υποδήματα Scholl θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία! Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα της καινούργιας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι ’18 ΕΔΩ.

Δείτε την παρουσίαση των υποδημάτων Scholl στο σημερινό Πρω1νό στο βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε Like στην official σελίδα στο Facebook www.facebook.com/schollshoes.gr/ για να ενημερώνεστε για τα νέα μοντέλα και τις τάσεις της μόδας, να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίζετε πλούσια δώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα