Διάβασε πως το χρώμα των μαλλιών σου μπορεί να σε κάνει νεότερη

Αυτό που εμείς οι γυναίκες θέλουμε περισσότερο από όλα είναι να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω ή να τον σταματήσουμε. Ψάχνουμε λοιπόν τις καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες, τις πιο πρωτοποριακές περιποιήσεις και τεχνικές μακιγιάζ που κάνουν θαύματα. Ήξερες όμως πως και το χρώμα των μαλλιών μας μπορεί να κάνει την διαφορά και να «κόψει» χρόνια από την εμφάνισή μας; Ναι μπορεί και παρακάτω σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες ό, τι χρώμα μαλλιών και αν έχεις!

Θερμές ανταύγειες
Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας είναι ο τέλειος τρόπος για να μαλακώσουν τα χαρακτηριστικά σε ένα μελαχρινό

πρόσωπο και να γίνει μια διακριτική αλλαγή που πραγματικά κάνει θαύματα. Θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και θα φωτίσουν το πρόσωπο κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό. Η ιδανική τεχνική φυσικά είναι το balayage που χαρίζει ανταύγειες που μοιάζουν να έγιναν από τον ήλιο και δεν χρειάζεται συντήρηση κάθε μήνα.

Θερμά ξαθά
Όποιον colorist και αν ρωτήσεις, θα σου πει πως τα ψυχρά χρώματα προσθέτουν χρόνια. Για το ξανθό αυτό ισχύει διπλά και διορθώνοντας το δικό σου ξανθό, κάνοντας το δηλαδή από σαντρέ, ντορέ τότε μπορείς να αφαιρέσεις μέχρι και 5 χρόνια από την ηλικία σου. Για μια διακριτική αλλαγή απλά θα αλλάξεις απόχρωση και θα δώσεις ζεστασιά στις τούφες σου με ανταύγειες. Αν νιώθεις περιπετειώδης, μπορείς να τολμήσεις και ένα strawberry blonde χρώμα. Αν κάνεις το δεύτερο όμως να θυμάσαι πως θα πρέπει να επισκέπτεσαι σχεδόν κάθε μήνα το κομμωτήριο. Αξίζει αν μας ρωτάς!

Bronde και Sombré
Συμφωνα με τους colorist φίλους μας, οι αντιθέσεις στα μαλλιά είναι που αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο και το Bronde μαζί με το Sombré κάνουν ακριβώς αυτό. Οι εναλλαγές από το σκούρο στο ανοιχτό θα φωτίσουν την επιδερμίδα αρκεί να θυμάσαι ένα πράγμα… ο colorist σου δηλαδή: Να φέρει τις φωτεινές αποχρώσεις κοντά στο πρόσωπο.

Παστέλ
Όχι, όχι όλα τα παστέλ. Με το να βάψεις τα μαλλιά σου γαλάζια δεν θα κερδίσεις κάτι. Αν όμως τολμήσεις το ροζ που είναι και τόσο στην μόδα θα κερδίσεις διπλά! Είναι ένα ουσιαστικά θερμό χρώμα (έχεις καταλάβει ότι η θερμότητα είναι το αντιγηραντικό μυστικό) και αν χρησιμοποιηθεί σωστά με ανταύγειες ή και κάποιο glaze) μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη και να το διασκεδάσεις παράλληλα.

Διάβασε ακόμα:

Happy Mother’s Day! Πες το με ένα μανικιούρ…

Χτενίσματα για να αντέξεις τον καύσωνα…

Διώξε τα σπυράκια στο λεπτό με γιαούρτι, ασπιρίνη και μοσχοκάρυδο!

The post Διάβασε πως το χρώμα των μαλλιών σου μπορεί να σε κάνει νεότερη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα