Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της στο «Ντόλτσε Βίτα» -«Αντιμετώπιζα τα πράγματα όπως οι gay φίλοι μου»

Με αφορμή την επιστροφή της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» στο MEGA, η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε κάτι πολύ δυσάρεστο που είχε συμβεί σε ένα από τα γυρίσματα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι είχαν τηλεφωνήσει για να της ανακοινώσουν ότι η μαμά της έφυγε από τη ζωή.

«Το σενάριο του “Ντόλτσε Βίτα” ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τη Σάσα και τα πιο μικρά παιδιά. Με ρώτησε μια κυρία, γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε “α γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια”», είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είχε πει να κάνω φλερτ στον Ευθυμιάδη. Του απάντησα ότι αν η Σάσα το κάνει αυτό, θα πρέπει να φύγει από τη σειρά».

Κλείνοντας, η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε ότι «στα γυρίσματα της σειράς έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο, όταν με πήραν να μου το πουν.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε αρκετές μέρες από το γύρισμα για να αντέξω τον θάνατο της μητέρας μου και ήρθε και στην κηδεία».

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Έλενα Χριστοπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση -«Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν αυτόν»

Σταματίνα Τσιμτσιλή -Θέμης Σοφός: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα