Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδραση της στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Λάγιου, για την αμοιβή της στο Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Βίκυ Δετσίκα μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο!

Το γνωστό μοντέλο που αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor, αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης, τονίζοντας πως ξενέρωσε που έφυγε, ενώ ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Γιώργου Λαγιού, με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση, περί της αμοιβής που λάμβανε για να συμμετέχει σε αυτό.

«Ξενέρωσα γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι

άλλους στίβους μάχης αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσω. Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για τις σχέσεις με τις συμπαίκτριές της, η ίδια είπε πως «με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπήρχε ένα χαλασμένο τηλέφωνο. Η Μυριέλλα Κουρεντή μετά από ένα σημείο δεν ήταν καλά, έπιανε και μου έλεγε ότι δεν είναι καλά, ένιωθε το σώμα της αδύναμο. Εγώ την έβλεπα να τρέχει και να κινείται αλλά στόχο δεν έπιανε. Κι εγώ δηλαδή το “παλτό”, στην αρχή δεν τα έβρισκα στον στόχο, μετά από ένα σημείο όμως βρήκα τα πατήματά μου».

Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό, που ακούστηκε να παίρνει για τη συμμετοχή της στο Survivor, σχολιάστηκε από τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο, η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε: «Από ποιον; Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχει περάσει ο πόλεμος στο πετσί μου, ήμουν μέρες και νύχτες στα καταφύγια»

Νικολέττα Βλαβιανού: «Εκεί μπορούσαν να με χτυπήσουν και το έκαναν»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα