Ιωάννα Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της -«Eίχα μεγάλη ανάγκη να βρω τον όρο της ψυχής»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε σήμερα το μεσημέρι (26/3) η Ιωάννα Παππά!

Η γνωστή ηθοποιός που έχασε πρόσφατα την μητέρα της, αναφέρθηκε πρώτη φορά δημόσια στην απώλεια που της στοίχισε και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Φέτος που συνέβη κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο, έχασα τη μητέρα μου και είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να βρω τον όρο της ψυχής. Το έψαξα στην θρησκεία, στη φιλοσοφία, στη ψυχανάλυση αλλά δεν βρήκαν έναν ορισμό που να με κάνει κάπως να παρηγορηθώ. Είναι φυσιολογικό, είναι νωρίς. Κάθε απώλεια, κάθε πένθος πρέπει να το βιώνεις

σε όλα του τα στάδια και δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σίγουρα οι συνθήκες στη ζωή μας, όπως να έχεις ένα παιδί μικρό σε επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα.

Δεν ήταν μια δεύτερη ενηλικίωση, ένα κομμάτι σου φεύγει πραγματικά. Δεν είναι η ηλικία, ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού σου που απλά πηγαίνει με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Προσπαθώ να τη μιμηθώ σε πράγματα που τη θαύμαζα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, πήρα πολλή αγάπη. Όποτε χρειάστηκα τους γονείς μου ήταν εκεί. Ακόμη δηλαδή έχω τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha η Ιωάννα Παππά.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor-Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Πάτρα: Η υπεράνθρωπη προσπάθεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας -«Διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ρώτησα τον λόγο από τον Γιώργο Κιμούλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα