Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι σε σχέση επτά μήνες»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4». Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της. Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε ότι βιώνει τον έρωτα ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της.

«Πάντα θέλεις να κρατήσει κάτι και να μείνει. Έχω δει δίπλα μου ζευγάρια να είναι γέροι και να κρατιούνται χέρι – χέρι. Είναι τόσο ωραίοι μαζί, έχουν γίνει πια ένα. Αυτή την εποχή γιορτάζω στις 14/2. Το ‘χω γιορτάσει όμως και το 15/2, δεν

υπάρχει! Έχω χωρίσει τέσσερα χρόνια από την προηγούμενη σχέση μου. Δεν είχαμε πισωγυρίσματα. 15/2 λέγαμε ότι θα βγούμε μόνες κλπ. Θεωρώ αστείες και τις δύο ημέρες αλλά αν τη βρίσκεις έτσι…», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη σχετικά με τις σχέσεις σήμερα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εδώ και επτά μήνες βρίσκεται σε σχέση, συνεπώς φέτος θα γιορτάσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: «Δεν ξέρω πως φτάσαμε να γιορτάζω τις 14/2. Τους τελευταίους επτά μήνες το γιορτάζω. Είναι καινούργιο. Δεν λέω το όνομά του. Το φυλάω λίγο γιατί… Και με τον Γιάννη στην αρχή δεν ήταν εύκολο, δηλαδή όταν είδε το πρώτο παπαρατσικό ο άνθρωπος… Όταν είσαι εντελώς εκτός και εντελώς άλλης φιλοσοφίας είναι λίγο σοκ και δέος».

Διαβάστε ακόμα:

 Πόπη Τσαπανίδου: Απαντά στο Luben μετά το επικό τρολάρισμα για το «Πρόεδρε έλα με φόρα»

 Σοκάρει ο Μπουράκ Χακί: «Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό»

 Γη της Ελιάς: Παρουσιάστρια του Mega «εισβάλλει» στη δημοφιλή σειρά

Keywords
Τυχαία Θέματα