Γη της Ελιάς: Παρουσιάστρια του Mega «εισβάλλει» στη δημοφιλή σειρά

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του Mega «Γη της Ελιάς», καθώς γνωστή παρουσιάστρια του σταθμού πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου, ο Πότης, κατά κόσμον Γιάννης Κρητικός, θα δηλώσει συμμετοχή

και θα παίξει στο «The Chase» με αποτέλεσμα η Μαρία Μπεκατώρου να κάνει μια guest εμφάνιση. Μιλώντας στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega, η ίδια δήλωσε:

«Πολύ ωραία ιδέα είχαν οι συντελεστές. Μας αρέσει πάρα πολύ αυτή η εμπειρία που ζούμε σήμερα εδώ. Έχουμε και τον Ανδρέα τον Γεωργίου που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και στον Πότη έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν, αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γεωργίου είπε γι’ αυτή τη συνεργασία: «Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου, που όταν παίζει το The Chase, δεν το σηκώνει. Είναι φανατική. Και με τον χαρακτήρα του Πότη «κούμπωνε» πολύ καλά να το ενσωματώσουμε με τη Γη της Ελιάς. Είναι μία πολύ ωραία συγκυρία, γιατί συμπαθιόμαστε πολύ με τη Μαρία Μπεκατώρου, γνωριζόμαστε χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζούλια Αλεξανδράτου: Μας συστήνει τον σύντροφό της, μετά τον ερχομό της κόρης τους

 Ρούλα Κορομηλά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σεισμό στην Τουρκία – «Πληγές που δεν κλείνουν ποτέ»

 Κατερίνα Ζαρίφη για «Πρωινό Καφέ»: «Δεν έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από το ραντεβού που μας είπαν ότι κόβεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα