Κατερίνα Στικούδη: Η αλήθεια για την παρουσίαση εκπομπής Σαββατοκύριακου στο Open

Σε μερικούς μήνες η Κατερίνα Στικούδη θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό στη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα μπροστά σε 80.000 κόσμο.

«Έχω ακόμα έναν ακόμα λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε πέντε μήνες πρόκειται να φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σαββατόβραδο», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη χαϊδεύοντας παράλληλα την κοιλίτσα της.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη έναν γιο και ανυπομονεί να γίνει ξανά μανούλα. «Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά. Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι», είχε αναφέρει στο «Super Κατερίνα».

Οι νέες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα του «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την εγκυμονούσα να μιλά για το μωράκι που περιμένει.

«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει», είπε αρχικά.

Παράλληλα, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει με τη Ναταλί Κάκκαβα την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open.

«Όλο και κάτι μαγειρεύω, όλο και κάτι συζητάω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είμαι στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Είναι πολύ όμορφοι ότι με σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, δεν μου αρέσουν οι βιαστικές κινήσεις καθόλου», τόνισε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Keywords
Τυχαία Θέματα