Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο λόγος που δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης του -Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη, καθώς φαίνεται πως οι δυο τους βρίσκονται στα «μαχαίρια». Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8/10 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμήρνη.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Espresso:

«Είναι προφανές πως το χάσμα ανάμεσα στους δυο πρώην είναι τόσο τεράστιο, ώστε ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να μην είναι παρών στα βαφτίσια της κόρης τους, στερώντας από τον εαυτό του μια τόσο σημαντική για τη ζωή του στιγμή! Η κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του Ελένη Τσιριγκάκη είναι τόσο εκρηκτική, που είχε αποτέλεσμα το μυστήριο της βάφτισης να τελεστεί χωρίς εκείνον».

Ο λόγος που ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης του

Μέσα από το «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 9/10, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστό πως επικοινώνησαν με την πλευρά του Γρηγόρη Μπιθικώτση και αποκάλυψε τον λόγο που ο τραγουδιστής δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης του.

«Μιλήσαμε με την μάνατζερ του, την Σπυριδούλα Κάμπου. Μας είπε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τηρεί στάση αναμονής, να δει τι θα πει η μία πλευρά για να δει αν θα τοποθετηθεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βάφτιση δεν αρνείται ότι γνώριζε πότε θα γίνει η βάφτιση, απλά δεν ήθελε να πάει για να μη πυροδοτήσει την κατάσταση, να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Αντί να τελεστεί δηλαδή ήρεμα και όμορφα το μυστήριο, να γίνει ένας καβγάς. Αυτό δήλωσε, αυτό οφείλω να μεταφέρω», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Keywords
Τυχαία Θέματα