Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει πώς αντιδρά στα σεξουαλικά μηνύματα που δέχεται στο Instagram!

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σεξουαλικά μηνύματα που δέχεται στο Instagram, αλλά και στο αν νιώθει πιο ωραία όσο μεγαλώνει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Σκέφτεσαι τη μητρότητα; Σε απασχολεί;

Ναι, βέβαια. Δεν είναι κάτι τέτοιο, όμως, στα άμεσα σχέδια μου. Λένε πως όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ιδανικά, θα ήθελα να γίνει πιο μετά. Για να μην το αναλύουμε όμως πιο πολύ, ακόμη και τώρα να ήθελα να το κάνω, δεν θα το δήλωνα σε μία συνέντευξη. Ξέρεις γιατί; Είναι κάτι πολύ προσωπικό αυτό. Να βγω και να πω «ξέρετε, βάλαμε μπροστά για παιδί!» και να λέω τι κάνω και τι δεν κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου; Αυτό δεν αφορά πολλούς, μόνο το ζευγάρι.

Ανήκες κι εσύ στα κορίτσια, που από μικρή ηλικία, σχεδίαζαν τον γάμο τους;

Α, όχι, καμία σχέση. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον γάμο μου, τα νυφικά κι όλα αυτά, ως κοριτσάκι. Δεν θέλω έναν άντρα να γονατίζει, να μου προσφέρει ένα δαχτυλίδι και να μου κάνει πρόταση γάμου. Εγώ τον άντρα τον θέλω κολόνα, όχι γονατιστό. Είμαι ρομαντική και πολύ ευαίσθητη – πιο πολύ απ’ όσο δείχνω. Αλλά τον γάμο μου δεν τον ήθελα μελό. Ούτε την πρόταση επίσης. Σκέψου ότι εγώ συγκινήθηκα μετά τον γάμο και λίγο την ώρα του μυστηρίου, που είδα τη μαμά μου να συγκινείται επίσης. Ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου!

Για όσους δεν σε ξέρουν, είσαι επίσης…

Τρελή!

Πώς αντιδράς στα σεξουαλικά μηνύματα που σου στέλνουν στα social media;

Είναι πολύ λίγα! Από την αρχή ήταν λίγα, όχι τώρα που παντρεύτηκα. Δεν απαντάω καν, δεν ασχολούμαι. Κι αυτά δεκτά όμως… Εννοώ ότι δεν κάθομαι να τους βρίσω, αλλά δεν είμαι διαθέσιμη.

Νιώθεις πιο ωραία όσο μεγαλώνεις; Πριν δέκα ημέρες έκλεισες τα 34…

Μου αρέσει, νιώθω πιο καλά με μένα. Στα 22 μου, δεν μου άρεσα τόσο πολύ, έμοιαζα πιο μεγάλη από αυτό που φαίνομαι σήμερα. Έχω καλά γονίδια, είμαι τυχερή. Η μανούλα μου, είναι 62 ετών και δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της. Κι αν τη δεις είναι νεότατη, φρέσκια και όμορφη. Αυτό είναι το πρότυπό μου. Θέλω να μεγαλώσω και να γεράσω όμορφα. Δεν θα με φοβίσει μία ρυτίδα ή μία λευκή τρίχα, που είχα πριν. Δεν βάφω τα μαλλιά μου. Το επάγγελμά μου έχει να κάνει με την εικόνα, αλλά η κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά. Δεν μπορείς να δείχνεις 25, ενώ είσαι 45. Το να κάνω ένα αλαβάστρινο και ανέκφραστο πρόσωπο, θα μου στοιχίσει καμπάνιες, διαφημιστικά, δουλειές, ρόλους. Πώς θα δουλέψω μετά εγώ με ένα «σιδερωμένο» δέρμα;

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry για το χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana!

Το μήνυμα αγάπης του Ανδρέα Γεωργίου: “Σε λατρεύω, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εσένα”

“Φαρμάκι” από πρώην παίκτρια του GNTM: “Δεν είχα και δε θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της!”

Keywords
Τυχαία Θέματα