“Η κορούλα μου όταν γεννήθηκε είχε το σύνδρομο της αϋπνίας, δεν κοιμόταν ποτέ”

Στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου η οποία υποδύεται την Σύλβια στην επιτυχημένη σειρά “Έλα στη θέση μου”. Η Άνδρη Θεοδότου μίλησε για το σίριαλ που πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, αναφέρθηκε σε δύσκολα γυρίσματα, όπως εκείνο του γάμου της με τον Ζούβα και εκμυστηρεύτηκε πως η κόρη της τους πρώτους μήνες της ζωής της είχε το σύνδρομο της αϋπνίας.

«Η κορούλα μου όταν γεννήθηκε είχε το σύνδρομο της αϋπνίας, δεν κοιμόταν

ποτέ! Κοιμόταν δύο ώρες την ημέρα με το ζόρι. Δεν ήταν ούτε παιδί που γκρίνιαζε, ούτε τίποτα, μέσα στο χαμόγελο και τη χαρά. Είχαμε πάει παντού! Παντού! Είχαμε εξετάσει μέχρι και εναλλακτικές λύσεις. Τίποτα. Κοιμόταν μέσα στη μέρα μόνο ένα δίωρο. Είχαμε μία κοπέλα, η οποία μας βοηθούσε και κρατούσαμε βάρδιες. Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί είχα άγχος γιατί δεν κοιμάται. Την πρώτη φορά που κοιμήθηκε ήταν γύρω στους 20 μήνες. Είχε κοιμηθεί 6 ώρες και δεν το πιστεύαμε! Είχαμε κάτσει πάνω από την κούνια και μείναμε εκεί. Πάλι δεν κοιμηθήκαμε για να δούμε αν έχει κάτι. Όταν πήγε στο σχολείο και άρχισε να κουράζεται, εκεί ήταν που επανήλθε. Είναι ένα παιδί που δεν κοιμάται πολύ γενικά. Ξυπνάει στις 6 γιατί είναι και στην εφηβεία τώρα και πρέπει να ντυθεί για το σχολείο. Ήταν ανασταλτικός παράγοντας εν μέρει για να κάνω άλλο παιδί. Θήλαζα και 9 μήνες και τα είχα δει όλα. Πολύ σπάνια συμβαίνει αυτό το πράγμα», ανέφερε η Άνδρη Θεοδότου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τύπου …. χαλαρά ,με χαλαρό ρούχο , χαλαρό παπούτσι κτλ!!styling @agis_panagiotou @dimitrahairstyles @marikanikolaidou #alphatv #alphacyprus #me #happy #photooftheday #picoftheday #actres #love #tbt #instaphoto #instamood #cute #beautifull #girl #tv @kaplanidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andri Theodotou (@andritheodotou) στις 14 Δεκ, 2018 στις 10:27 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry για το χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana!

Ξέσπασε η Φαίη για το δημοσίευμα με την Τσολάκη! “Έλεος!”

Keywords
Τυχαία Θέματα