Κατερίνα Παναγοπούλου: Οι διακοπές ξεκίνησαν με αναποδιές για τη δημοσιογράφο

Η Κατερίνα Παναγοπούλου περίμενε πώς και πώς τη σημερινή ημέρα, καθώς αποτελεί την πρώτη των καλοκαιρινών διακοπών της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA έχει μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, μιας και η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε ήταν δύσκολη και απαιτητική.

Η ίδια, λοιπόν, ετοιμάστηκε το βράδυ της Κυριακής για την πρωινή πτήση της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Οι διακοπές ξεκίνησαν με αναποδιές για τη Κατερίνα Παναγοπούλου, όπως εξομολογήθηκε

μέσα από το προφίλ της στο Twitter.

Από τη μία δεν άκουσε το ξυπνητήρι της με αποτέλεσμα να φτάσει αργοπορημένη και μέσα στο άγχος στο αεροδρόμιο και από την άλλη, όταν έφτασε εκεί, συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει την ταυτότητά της στο σπίτι. Ωστόσο, λίγο πριν από τον πανικό, θυμήθηκε ότι την είχε περάσει στο ψηφιακό πορτοφόλι και έτσι κατάφερε να επιβιβαστεί στην πτήση της.

Παρά τα ευτράπελα η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν έχασε την καλή διάθεσή της και περιέγραψε με χιούμορ όσα της συνέβησαν.

«Πρώτη μέρα διακοπών και δεν άκουσα από την κούραση το ξυπνητήρι στις 6.20 κ όταν έφτασα στο αεροδρόμιο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει την ταυτότητά μου! -λίγο πριν το εγκεφαλικό θυμήθηκα ότι την είχα στο ψηφιακό wallet στο κινητο- Αρχίστε να παίζετε και ρακέτες να με αποτελειώσετε», έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην ανάρτησή της.

Πρώτη μέρα διακοπών και δεν άκουσα από την κούραση το ξυπνητήρι στις 6.20 κ όταν έφτασα στο αεροδρόμιο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει την ταυτότητά μου! -λίγο πριν το εγκεφαλικό θυμήθηκα ότι την είχα στο ψηφιακό wallet στο κινητο-
Αρχίστε να παίζετε και ρακέτες να με αποτελειώσετε

— KaterinaPanagopoulou (@KatPanagopoulou) August 7, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Σοκάρει το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε – «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»

 Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε το διάλειμμα από τα social media – «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

 Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα