Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με γοητεύουν οι άνδρες με πολύ έντονη προσωπικότητα»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον χώρο της δημοσιογραφίας, την καριέρα της αλλά και την προσωπική ζωή της.

Σχετικά με την επιθυμία της να γίνει δημοσιογράφος από την παιδική ηλικία της, η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega είπε: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να παρουσιάσω το δελτίο του Mega.

Από τα 18 που μπήκα στο Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και να δουλεύω. Έχω δουλέψει αμισθί. Έχω ακόμα σημάδι στο γόνατο από πορεία που έπεσα κάτω και έτρεχαν αίματα. Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα που θέλει ναρκισσισμό. Ο χώρος θέλει πολύ γερό στομάχι. Είναι πολύ μεγάλες οι εντάσεις που βιώνεις, πολλές οι αγκωνιές».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Στον χώρο οι γυναίκες που πραγματικά στηρίζουν άλλες γυναίκες το κάνουν χωρίς να το λένε, το κάνουν αθόρυβα. Κράτα μικρό καλάθι, όταν κάποια το διαφημίζει.  Δεν θα σου πάρει τη θέση η γυναίκα που προσπαθεί να σε θάψει. Η γυναίκα που δουλεύει θα στην πάρει».

Ακόμα, η Κατερίνα Παναγοπούλου τόνισε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που θέτουν σε προτεραιότητα την επαγγελματική ζωή τους, καθώς για εκείνη έχουν μεγαλύτερη σημασία τα προσωπικά της: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή και όταν θέλω να κάνω κάτι βρίσκω χρόνο. Και τέλεια να πηγαίνει η δουλειά, αν δεν έχω προσωπική ισορροπία, όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Θέλω κάποιος να μου ψιθυρίσει στο αυτί ”είμαι εγώ εδώ, ακόμα και αν καταρρέει ο κόσμος”. Είμαι άνθρωπος του όλα πολύ, όλα στο κόκκινο».

Όσον αφορά στους άνδρες που τη γοητεύουν, η ίδια αποκάλυψε: «Μου ασκούν γοητεία οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα, συνεπώς δεν τους φοβίζει το ποσό έντονη είμαι εγώ.  Από εκεί και πέρα οι άντρες μου έχουν πιστώσει ότι έχω έντονη προσωπικότητα αλλά μου το έχουν καταλογίσει κιόλας».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό»

 Εβελίνα Παπούλια για τον σύντροφό της: «Η σχέση μας έχει κρατήσει πολλά περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου»

 Ελένη Μενεγάκη σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα σου θυμίσω όταν ήμουν έγκυος στη Μαρίνα με πήρες τηλέφωνο»

Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα παναγοπούλου δημοσιογράφος ηλικία,
Τυχαία Θέματα