Θοδωρής Κατσαφάδος: «Μου τα έχωσε η Μιμή Ντενίση, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη Μιμή Ντενίση καθώς και για τις επαγγελματικές προτάσεις που αρνήθηκε για να παίξει σε σειρά της δημόσιας τηλεόραση, η οποία τελικά δεν θα γίνει.

«Είχα κλείσει σε μια σειρά της ΕΡΤ και πριν από δέκα μέρες έλαβα ένα γραπτό μήνυμα ότι η σειρά δεν θα γίνει. Γι’ αυτή τη σειρά είπα όχι στο “Μαύρο Ρόδο”, στο Αυτή η νύχτα μένει,

στον “Σασμό”, αλλά και στους “Παγιδευμένους” που μου έδιναν απίστευτο μισθό. Τα έχασα όλα αυτά και δεν κάνω τηλεόραση φέτος», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στη Μιμή Ντενίση και την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε μια συνέντευξή μου είπα ότι κόπηκαν κάποιες σκηνές μου που αγάπησα. Στη δήλωσή μου αυτή έκοψαν κι έραψαν και βγήκε ότι εγώ είπα ότι η Μιμή μού έκοψε τις σκηνές. Μου τα έχωσε η Μιμή, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό. Ενοχλήθηκε, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή -«Όταν την πρωτοείδα, της είχα πει…»

Νικολέττα Καρρά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, είχα ακούσει για περίεργες συμπεριφορές»

Γενέθλια για την Τζένη Μπαλατσινού: Οι τρυφερές ευχές του Βασίλη Κικίλια και η κοινή τους φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα