Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την Κατερίνα Μονογυιού και την οικογένειά της, καθώς πενθούν για τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Η βουλευτής της ΝΔ ήταν εκείνη που ανέλαβε το δύσκολο έργο να αναγνωρίσει τη σορό του αδερφού της στο νοσοκομείο, αφού η σύζυγός του νοσηλευόταν και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου

στη Μύκονο. Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Μονογυιού έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Η ίδια παρακάλεσε τους πάντες να σεβαστούν τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας ενώ ζήτησε αντί για στέφανα να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou)

Διαβάστε ακόμα:

 «Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Lygnos δεν είναι ζευγάρι»

Δανάη Μπάρκα: Η on air αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο

 Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά σε όσους την κατηγορούν για «victim blaming» στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα