ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια ερωτεύονται πάρα πολύ εύκολα!

Ποια ζώδια δαγκώνουν τη λαμαρίνα πιο εύκολα; Μπορεί όλοι μας να νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ερωτευτούμε, με το που βγαίνουμε από μια σχέση, αλλά λίγα ζώδια είναι αυτά που δεν θα μείνουν στα λόγια και όντως θα το κάνουν. Ποια είναι αυτά;

#1. Ζυγός
Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη ο Ζυγός θέλει να νιώθει ερωτευμένος και δεν θέλει να είναι μόνος του. Όχι μόνο θα το κάνει εύκολα αλλά

θα φτάσει στο σημείο να πει το Σ’ αγαπώ στο τρίτο ραντεβού.

Ο Ζυγός ερωτεύεται την ιδέα του να ερωτευτεί κάποιον αλλά και το να τον ερωτευτούν. Ερωτεύεται τον έρωτα και είναι ρομαντική ψυχή, τόσο που δεν φαντάζεσαι.

#2. Ιχθύς
Ο Ιχθύς λατρεύει να νιώθει συναισθήματα, ειδικά αν αυτά αφορούν στην αγάπη και στον έρωτα. Το συγκεκριμένο ζώδιο αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα αλλά πάντα θέλει να πιάνει ένα!

Προτρέχει να σκεφτεί τον γάμο γιατί του αρέσει η σταθερότητα και θέλει να νιώθει όσο το δυνατόν πιο κοντά του τον άνθρωπό του.

#3. Δίδυμος 
Ο Δίδυμος αγαπάει το φλερτ υπερβολικά πολύ και του αρέσει να παίζει με τα βλέμματα, τις λέξεις και τις πράξεις… Πιο πολύ όμως θέλει να είναι σε μια μόνιμη σχέση. Πάντα θα του λείπει το φλερτ αλλά προτιμάει να είναι ερωτευμένος με ένα άτομο παρά να παίζει δεξιά και αριστερά με άλλα άτομα.

Αν είναι σε μια σχέση και βαρεθεί, που δυστυχώς μπορεί να συμβεί σχετικά εύκολα, τότε όντως θα αρχίσει να ψάχνει για κάτι καλύτερο ώστε να περνάει η ώρα του λίγο πιο ευχάριστα.

Δεν του αρέσει να παίζει παιχνίδια για καιρό και γι’ αυτό αν νιώσει πως η σχέση του δεν έχει κάτι άλλο να του προσφέρει θα χωρίσει και θα ψάξει να βρει έναν νέο έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα