Θοδωρής Αθερίδης για το δεύτερο εγγόνι: «Η Φωτεινή έχει καλή εγκυμοσύνη, δουλεύει στο θέατρο»

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και σύντομα η οικογένειά τους με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα θα μεγαλώσει! Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε στο «Πρωινό μας» το χαρμόσυνο γεγονός χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και βρίσκεται ακόμη στον τέταρτο μήνα της κύησης.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τον Θοδωρή Αθερίδη, με τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κόντου να του χαρίζει ένα δωράκι για το δεύτερο εγγονάκι του. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τη χαρά του, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία προτίμηση στο φύλο του μωρού.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είναι

μια χαρά η κόρη μου, έχει εύκολη εγκυμοσύνη, στο θέατρο είναι, δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το φύλο. Δεν έχω καμιά προτίμηση, ό,τι είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια, η εκπομπή πήρε δηλώσεις από τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ανέφερε πως η Φωτεινή Αθερίδου εξακολουθεί και εργάζεται στο θέατρο, μιας και έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη: «Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη εξού και παίζει και στο θέατρο. Ευτυχώς έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει που φαίνεται η κοιλίτσα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα από τον Χρήστο Μάστορα μετά τον καυγά για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

 Τριαντάφυλλος: Η αιχμηρή ανάρτηση για τα νούμερα τηλεθέασης του «Survivor All Star»

 Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος, σκέφτομαι ασταμάτητα ότι η κόρη μου, Λάουρα, θα γίνει 18 ετών»

Keywords
Τυχαία Θέματα