Κατερίνα Καινούργιου: «Μιλήσαμε με τον Ουγγαρέζο, είπε κάτι που με στενοχώρησε»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπήρξαν συνεργάτες και φίλοι στο παρελθόν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε υποστηρίξει πως η παρουσιάστρια θα ταίριαζε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, με εκείνη να αντιδρά και να απαντάει:

«Και έναν ψυχίατρο δίπλα! Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα. Σαν φίλη μου το βλέπω.Έχεις δει το γούστο μου στους άνδρες; Έχει σχέση ο Δημήτρης; Παιδιά πάτε καλά; Πιστεύετε ότι

γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες, σαν κολλητοί».

Η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, ο Χάρης Λεμπιδάκης πρόδωσε on air την επικοινωνία που είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η παρουσιάστρια το επιβεβαίωσε, λέγοντας:

«Μου έστειλαν μηνύματα τώρα και μου είπαν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ότι μιλήσατε», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης αρχικά, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει:

«Μιλήσαμε το Σάββατο. Ήταν με τον κολλητό του αδερφού μου και τον πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε. Του είπα να μου τον δώσει να μιλήσουμε. Μιλήσαμε φιλικά και είπε κάτι και με στενοχώρησε, με συγκίνησε».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, είχα σχέσεις με γυναίκες πριν»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου -«Δεν υπάρχουν λόγια»

 Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα