Φθινοπωρινό ντύσιμο για βάπτιση: 4+1 στυλάτες ιδέες

Διανύουμε επίσημα την back to school περίοδο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η wedding -και παράλληλα αυτή των βαφτίσεων- period έχει σταματήσει.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ακόμα μερικά προσκλητήρια σε αναμονή για κάποια βάπτιση τα λοιπά Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου. Επειδή όμως και αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη με αντίστοιχα events, είναι λογικό η έμπνευσή σου να λιγοστεύει καθώς και οι επιλογές που

ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

Από την άλλη είναι και ο καιρός κάπως περίεργος, με τα ups και τα downs του και αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην επιλογή. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν επιλογές στην αγορά, φορεμάτων ιδανικών για την μεταβατική εποχή, σε περίπτωση που θες κάτι καινούργιο να φορέσεις σε μια βάπτιση.

Ακόμα όμως και αν το spending fashion budget σου έχει ήδη δρομολογηθεί σε sneakers και ελαφρά πανωφόρια για τα βραδάκια που έρχονται, λύσεις υπάρχουν.

Εδώ θα βρεις μερικές επιλογές που αξίζουν να επενδύσεις (plus μπορείς με έξυπνο τρόπο να της φορέσεις και το φθινόπωρο).

Δες 4+1 τέλειες ιδεές για φθινοπωρινό ντύσιμο για βάπτιση:

Zara, αγορά ΕΔΩ

Εύκολο να το συνδυάσεις και εντυπωσιακό μέσα στον μινιμαλισμό του.

Φαντάσου το με ένα blazer από πάνω ή όταν ο καιρός κρυώσει με ένα λεπτό knit πουλοβεράκι και brogues.

H&M, αγορά ΕΔΩ

Κομψό, διακριτικό και έτοιμο για άπειρους συνδυασμούς.

Σε γάμο μπορείς εύκολα να το φορέσεις με ένα χρωματιστό ζευγάρι ψηλοτάκουνα, ενώ αν είσαι καλεσμένη σε βάπτιση δοκίμασε να το συνδυάσεις με τις μπαλαρίνες σου.

Favela, αγορά ΕΔΩ

Ένα μαύρο φόρεμα δεν πάει ποτέ χαμένο σε καμία γκαρνταρόμπα. Μετά τις επίσημες εμφανίσεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τα everyday looks ακόμα και στο γραφείο.

Με ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο από μέσα, είναι μία πολύ εύκολη λύση για τα fall looks.

BSB, αγορά ΕΔΩ

Ένα κόκκινο strapless φόρεμα θα σου χαρίσει μία iconic εμφάνιση για τα καλέσματά σου και το συγκεκριμένο μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα.

Μπορείς να κάνεις ένα monochrome outfit με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηοτάκουνα πέδιλα ή να κάνεις ένα ζωηρό mix and match με φούξια παπούτσια και μωβ τσαντάκι.

Lynne, αγορά ΕΔΩ

Αφού αποφασίσεις να ξοδέψεις χρήματα, τότε αυτό το leopard, κρουαζέ φόρεμα είναι μία από τις πιο safe επιλογές.

Δεν χρειάζεται πολύ accessorizing και θα έχεις πάντα ένα all time classic printed φόρεμα στη συλλογή σου.

Παρακάτω θα δεις μερικά styling tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις εντυπωσιακά combos για τα επίσημα καλέσματά σου με items που έχεις στην ντουλάπα σου. 

Εντυπωσίασέ τους όλους με το στυλ σου σε μια βάπτιση:

Μία σατέν midi φούστα, μονόχρωμη κατά προτίμησης και ένα λευκό πουκάμισο είναι μία super βάση για ένα καθωσπρέπει outfit. Ένα ζευγάρι strappy sandals και statement σκουλαρίκια αρκούν για να έχει η παρουσία σου αυτή τη λάμψη που θες για την περίσταση -μια βάπτιση δηλαδή.

Το κλασσικό σατέν, μονόχρωμο φόρεμα που μάλλον αγόρασες αυτό το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να μεταμορφωθεί. Μία μεταλλική ζώνη στη μέση ή ένα εντυπωσιακό κολιέ είναι προσθήκες που θα το αναδείξουν, ενώ μπορείς εύκολα να του δώσεις μία πιο rock αίσθηση -αν το επιτρέπει το location- προσθέτοντας ένα denim jacket.

Σε άλλη περίπτωση, η κλασσική, μεταξωτή πασμίνα της μαμάς σου (λογικά σε μπεζ απόχρωση) ήρθε η ώρα να βρει τη θέση της στο outfit σου.

Παίξε με τους τόνους ενός χρώματος. Λογικά, στο χρώμα που έχεις αδυναμία και σου πηγαίνει, θα έχεις αρκετά items στην γκαρνταρόμπα σου. Άρχισε να κάνεις συνδυασμούς και κατέληξε στον πιο εντυπωσιακό.

Απόφυγε τις έντονες αντιθέσεις, προτίμησε τα ρούχα που έχουν κοντινές αποχρώσεις του ίδιο βασικού χρώματος και δώσε έμφαση στο πώς θα ταιριάξεις τα υφάσματα. Το σατέν για παράδειγμα, θα πήγαινε τέλεια με ένα λεπτό knitted top.

Κάνε μία ανασκαφή στα παλιά! Μπορεί να βρεις θησαυρούς. Συνήθως ένα ξεχασμένο ζευγάρι παπούτσια να ταιριάζει άψογα με ένα πρόσφατο φόρεμα ή τα σκουλαρίκια που κληρονόμησες από τη γιαγιά σου να βρουν τη θέση τους σε ένα androgynous look, δίνοντας του έναν νοσταλγικό τόνο, ταιριαστό με την εποχή.

Μια ματιά ακόμα: 6 casual πανωφόρια ιδανικά για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα