Κατερίνα Καινούργιου: «Λένε τώρα ότι έχουν σχέση και έρχονται κάτω από το σπίτι μου και χτυπάνε κουδούνια»

Ένα σχόλιο όλο νόημα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα τραγούδι που ακούστηκε στον αέρα της «Super Κατερίνα» μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις. Ο λόγος για το «Γεια σου» του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine.

«Απρόσκλητος θα έρθω κάτω από το σπίτι σου, θα πίνω, θα μεθάω για το χατίρι σου», λέει το ρεφρέν του τραγουδιού, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ρωτάει την Κατερίνα Καινούργιου, αν έχει πάει ποτέ κανείς κάτω από το σπίτι της απρόσκλητος.

Τότε, εκείνη απάντησε καταφατικά, λέγοντας μια ατάκα – φωτιά! Ειδικότερα, η παρουσιάστρια

δήλωσε πως πολλοί πάνε κάτω από το σπίτι της ενώ τώρα λένε ότι έχουν σχέση.

«Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω από το σπίτι μου. Μου χτυπάνε κουδούνια και μετά βγαίνω τρελή γιατί λένε “α, εγώ ποτέ δεν ήμουν”, αλλά έχω τις κάμερες που καταγράφουν.

Πάρα πολλοί που μπορεί να έχουν και σχέση τώρα. Να λένε ότι έχουν σχέση και να έρχονται κάτω από το σπίτι να χτυπάνε τα κουδούνια», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Να σημειωθεί, ότι πριν από μερικές ώρες ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Κάθριν Εμπειρίκου, με την οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης

 Αλέξης Γεωργούλης: Έρχεται νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του; Οι πρώτες πληροφορίες

 Ελεονώρα Μελέτη: «Θλίβομαι όταν ακούω ότι είναι κριτήριο για να πάρεις εκπομπή οι followers στο Instagram»

Keywords
Τυχαία Θέματα