Κατερίνα Καινούργιου για Τζόυς Ευείδη: «Με σχολίασε αρνητικά… Της απάντησα και μετά το μετάνιωσα»

Την περασμένη εβδομάδα, μια τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha, στάθηκε αφορμή για να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο η Τζόυς Ευείδη μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει στους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο

είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Με αφορμή των όσων είπε, η Τζόυς Ευείδη έγραψε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει», κάτι που ύστερα διέγραψε.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε ωστόσο γι’ αυτό το post της παρουσιάστριας και της απάντησε δημόσια μέσα από το Instagram: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».

Σήμερα, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον Χάρη Ρώμα και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, αναφέρθηκε στην παρεξήγησή της με την ηθοποιό, καθώς οι δύο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Να σε ρωτήσω την Τζόυς την βλέπεις, μιλάτε; Τι έπαθε μαζί μου καλέ; Καλά είναι; Έγραφε κάτι περίεργα στο Facebook για εμένα. Μου είναι τόσο συμπαθής και κάτι έπαθε ξαφνικά και λέω για ποιον λόγο; Με σχολίασε αρνητικά. Άσχετο τώρα. Την έχουμε φιλοξενήσει τόσες φορές και στενοχωρήθηκα. Τις αγαπάει τις γυναίκες έτσι δεν είναι; Λίγο τσαντίστηκα, απάντησα και τελικά το μετάνιωσα», ανέφερες χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, εκείνος της απάντησε: «Δεν έχω ιδέα για αυτό που μου λες, αλλά θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω. Είναι υπέροχη, δεν νομίζω να ήθελε να τα βάλει μαζί σου, ίσως ήταν μια παρεξήγηση. Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί στον κόσμο, γιατί εκπέμπει ενέργεια. Εγώ θα της μιλήσω για αυτό, αλλά αγαπάει πολύ τις γυναίκες».

Διαβάστε ακόμα:

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Το σπίτι χωρίς εκείνη είναι λίγο άδειο» -Απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Γιάννης Βογιατζής: Το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή -Συντετριμμένοι η σύζυγος και οι γιοι του (Φωτογραφίες)

Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μού ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα