Ελένη Μενεγάκη: Η απορία της 8χρονης κόρη της, Μαρίνας για τις εκλογές -«Με άφησε με το στόμα ανοιχτό»

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλόγές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή της 21ης Μαΐου, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 19/5 η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η 8χρονη κόρη της τής έκανε μερικές ερωτήσεις για το εν λόγω

γεγονός.

Όπως η ίδια είπε στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της, το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν, η μικρή Μαρίνα τη ρώτησε αν και ποιον πρόκειται να ψηφίσει, γεγονός που την άφησε άφωνη.

«Η δικιά μου μικρή κόρη που τα ακούει; Τα λένε στο σχολείο; Μου πέταξε δύο ονόματα, δεν τα ξέρει όλα. Στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθούμε, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Με ρώτησε αν θα ψηφίσω στις εκλογές και της απάντησα βεβαίως γιατί όλοι πρέπει να ψηφίζουμε.

“Τι θα ψηφίσεις;”, είναι αυτά τα… γαλλικά που ρίχνω εγώ εκείνη την ώρα γιατί δεν θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα. Ακόμα… Της είπα ότι αυτά τα σκέφτεται ο καθένας με τον εαυτό του και μου απάντησε “δηλαδή δεν θα μου πεις;”.

Κάνουν κάθε μήνα στο σχολείο ποιο είναι το αγαπημένο παιδί του τμήματος και τότε εγώ τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου απάντησε όχι, και τότε της λέω: “άρα εμένα τι με ρωτάς;

Αυτά είναι δικά μου, είσαι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια”. “Πάντως αν ψήφιζα, θα ψήφιζα τον τάδε γιατί μου αρέσει το όνομά του” μου απάντησε η 8χρονη κόρη μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση που «ραγίζει» καρδιές

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε on air τι θα ψηφίσει στις εκλογές -«Από τότε που γεννήθηκα, δεν μπορώ να αλλάξω…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του ήρθε όταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα