Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Τσίπρα: «Μου φάνηκε πιο νέος, έκανε μπότοξ ψηλά στο φρύδι»

Με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre αλλά και την παρουσία του στο «Happy Day» πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την… ανανεωμένη εμφάνισή του.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της «Super Κατερίνα» πως πριν από λίγες ημέρες είδε τον Αλέξη Τσίπρα στους διαδρόμους του Alpha και σχολίασε

ότι της φαίνεται νεότερος. Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε, μάλιστα, μήπως ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει κάποιο μπότοξ.

«Να πω κάτι, επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όταν οι συνεργάτες της άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνισή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τη διαπίστωση που έκανε.

«Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι! Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα που έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός», ήταν τα λόγια της.

«Το θέμα είναι να μην κάνεις μπότοξ στην πολιτική. Εκεί είναι το θέμα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κλείνοντας αυτό το θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λέντζας: Η καλλονή ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά

 Φωτεινή Αθερίδου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της – H γκάφα του Θοδωρή Αθερίδη

 Νεκρός 22χρονος ράπερ – Τον μαχαίρωσαν στον λαιμό

Keywords
Τυχαία Θέματα