Κατερίνα Καινούργιου: Εκνευρισμένη με τον Σπύρο Μπιμπίλα -«Η εκπομπή γίνεται ρεζίλι -Σταματάμε τη σύνδεση»

Έξω από το σπίτι του Σπύρου Μπιμπίλα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΕΗ να κάνει μια δήλωση μετά την δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φαίνεται πως δεν γνώριζε και δεν συμφώνησε ποτέ για αυτή την ζωντανή σύνδεση και θέλησε να το αναφέρει.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε

εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια», τόνισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τότε υπήρξε μια έντονη συνομιλία στον αέρα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου:

Κ.Κ.: Ρε συ Σπύρο μου τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις!

Σ.Μ.: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω! Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους! Σας παρακαλώ!

Κ.Κ.: Αυτό μας νοιάζει τώρα;

Σ.Μ.: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμε! Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα.

Κ.Κ.: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι!

«Έλα Σπύρο μου, το ξέρω ότι με αγαπάς! Πάμε! Θα στείλουμε μήνυμα και στο Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν! Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά, πάω σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha και έληξε πρόωρα την ζωντανή σύνδεση.

Ωστόσο, μετά τις διαφημίσεις η Κατερίνα Καινούργιου και ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκαν και πάλι on air με την παρουσιάστρια να λέει πως «εγώ ζήτησα να μην βγει ο Σπύρος στην εκπομπή ξανά. Αν θέλει ο ίδιος θα βγει, να τον πιέσουμε εμείς, να μην βγει. Επειδή σε αυτή την εκπομπή, η δική μου γνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν, κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου, γι’ αυτό το είπα. Πάμε στον Σπύρο» και εκείνον να ζητά συγγνώμη.

Διαβάστε ακόμα:

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν ξέρω γιατί ασχολούνται ακόμα με μένα και τον Διονύση Σχοινά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου -Βίντεο

Η Φαίη μας έχει γενέθλια: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα