Γρηγόρης Πετράκος για «Maestro»: «Δεν το είδα γιατί έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει»

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2, οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Γρηγόρη Πετράκο σε βραδινή του έξοδο.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις που έκανε, απάντησε και για τον λόγο που δεν θέλησε να δει το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το πρόβλημά του δεν είναι η σειρά αλλά κάποια μηνύματα που περνάει.

«Δεν είδα το “Maestro” γιατί δε βλέπω τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά. Πρόβλημα είχα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές αξίες όπως είναι

το αντρικό και γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας, το πρότυπο της μητέρας, του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε.

Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα, να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα πρότυπα. Δε χρειάζεται να βλέπω τηλεόραση για να το ξέρω αυτό, έχω το κινητό μου και στη ροή των νέων μου βλέπω τι γίνεται. Τη σειρά της γυναίκας μου τη βλέπω στο τάμπλετ αλλά επειδή μεγαλώνουμε παιδιά και δε θέλουμε να είναι κολλημένα σε μια τηλεόραση, επιλέξαμε από τότε που είμαστε μαζί να μην έχουμε τηλεόραση στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στο «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Όσα δήλωσαν οι δικηγόροι του μετά την απόφαση του δικαστηρίου -«Αν ο κόσμος ήξερε, θα ήταν όλοι δίπλα του»

Άννα Κορακάκη για την πρόταση γάμου: «Είναι κάτι που ήθελα και ονειρευόμουν»

Σασμός: Σε αδιέξοδο η Αργυρώ μετά την εξαφάνιση Σταύρου – Πετρή

Keywords
Τυχαία Θέματα