Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον Νάσο Αναστασόπουλο που δεν διέγραψε από το Instagram!

H Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος μετά από κάποιους μήνες σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους αποκαλύφθηκε όταν αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Παρόλα αυτά, αν και ο χωρισμός τους ήταν δεδομένος, την Τετάρτη (24/01) η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της πως η Κατερίνα Καινούργιου

και ο Νάσος Αναστασόπουλος έγιναν ξανά φίλοι στο Instagram. Έτσι, αρκετοί θεώρησαν πως οι δύο τους είναι και πάλι μαζί.

Τέλος στα σενάρια έδωσε σήμερα η παρουσιάστρια, η οποία κατά τη διάρκεια που συνομιλούσε με την Κατερίνα Ζαρίφη – η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της – επιβεβαίωσε τον χωρισμό της. Η Κατερίνα Καινούργιου αν και χώρισε με τον Νάσο Αναστασόπουλο και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες, αποφάσισε να κρατήσει μια στο προφίλ της.

Συγκεκριμένα, δεν διέγραψε την φωτογραφία που τράβηξε μαζί του και με τους φίλους της στην ονομαστική της εορτή. Όπως θα δείτε, κοίταζαν ο ένας τον άλλον στα μάτια!

Δείτε τη φωτογραφία:


View this post on Instagram

Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές….Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα !!! #friendsonly #feelingblessed

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Nov 25, 2018 at 8:34am PST

Διαβάστε ακόμη:

Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της: “Μου τελείωσε!”

Keywords
Τυχαία Θέματα