Κατερίνα Γερονικολού: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει σήμερα (28/7) τα γενέθλιά του και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους διαδικτυακούς του φίλους.

Με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα, η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού, προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κατερίνα Γερονικολού – Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια τρυφερή φωτογραφία

με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η οποία τραβήχτηκε πριν από ένα χρόνο ακριβώς, και τη συνόδευσε με τις ευχές της για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια Πολλά, Γιάννη», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ πρόσθεσε και ένα emoticon με μια καρδιά.

Πριν από λίγους μήνες, η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ερώτηση που δεν θα επιθυμούσε να της κάνουν τόσο συχνά στις συνεντεύξεις.

«Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά εκτός αυτού είναι μια ερώτηση που στην κοινωνία την οποία ζούμε πια δίνει πίεση και προσφέρει άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μια γυναίκα πολύ περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ειδικά όμως για μια γυναίκα, ουσιαστικά με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι αυτός ο μοναδικός και ο αποκλειστικός δρόμος ή αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά, επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε. Νομίζω είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει», εξήγησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Διαβάστε επίσης:

«Η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή, είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες»

Γωγώ Μπρέμπου: Απαντά για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο -«Ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Θύμα διαδικτυακής απάτης η ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα