Γωγώ Μπρέμπου: Απαντά για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο -«Ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή»

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes»,  με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση του Χρήστου Χωμενίδη στην μικρή Επίδαυρο, «Γίνεται δέντρο το πουλί;».

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τις παραγωγές στη μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για την τρανς ηθοποιό που θα συμμετέχει σε παράσταση στην Επίδαυρο.

«Ευτυχώς που έχει γίνει

restart στην τηλεόραση και ευτυχώς που υπάρχει πλέον μυθοπλασία στα ελληνικά γιατί το κοινό κάθε χώρας έχει ανάγκη να βλέπει κάτι στην γλώσσα του. Είχα βαρεθεί να βλέπω στις πλατφόρμες για άλλες χώρες τα πάντα», σχολίασε η ηθοποιός για τις παραγωγές στη μυθοπλασία.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για την πρώτη τρανς ηθοποιό που θα συμμετέχει σε παράσταση στην Επίδαυρο, η ηθοποιός απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου άλλου, επειδή παίζει σε μια παράσταση.

Θα προτιμούσα να απασχολούν τους θεσμούς άλλα θέματα, όπως ο προϋπολογισμός για την παιδεία, όχι το ποιος παίζει σε μια παράσταση».

Η αποχή από την τηλεόραση

Σε άλλο σημείο, η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση: «Από τη δεκαετία της κρίσης, από την αρχή της, δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις για έξυπνη σίτα. Δεν υπήρχε τίποτα. Άρχισα να δουλεύω πάρα πολύ στο θέατρο, να κάνω 2-3 παραστάσεις τον χρόνο και με έναν τρόπο δεν προέκυπτε να έχω χρόνο για να κάνω γυρίσματα στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ηθοποιός ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη δεύτερη σεζόν

Κώστας Τσουρός: Τα σχόλια των Γερμανού – Μελέτη μετά την ανακοίνωση για την εκπομπή του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Θύμα απάτης η τραγουδίστρια – Η δημόσια έκκληση

Keywords
Τυχαία Θέματα