Κατερίνα Γερονικολού: Η συγχώρεση στον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το «καμπανάκι» της μητρότητας

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε σήμερα (13/5) η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιώργο Κιμούλη και το «καμπανάκι» της μητρότητας.

«Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Μου φτιάχνει το κέφι να είναι όλα τακτοποιημένα και να είναι όλα στη θέση τους. Πρέπει να είναι όλα τέλεια στην κουζίνα. Με τον

Γιάννη είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, οπότε δεν γίνεται χάλια. Ζουν σε αυτό δύο άνθρωποι που λείπουν αρκετά. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί. Όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινούς στόχους, αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια άγχη. Μας ενώνει αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει επαφή, το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Σίγουρα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε ο ένας να σεβόμαστε τον άλλον, χωρίς να προσβάλλουμε τον άλλον. Τον έχω συγχωρέσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε παρακάτω. Αυτό μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και δεν μας κάνει να σπαταλάμε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα».

Στο τέλος, η Κατερίνα Γερονικολού εξομολογήθηκε πως δεν της έχει χτυπήσει ακόμα το «καμπανάκι» της μητρότητας, ωστόσο αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ανδρομάχη: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision

Πάτρα -Μάνος Δασκαλάκης: Στέλνει απαντητικό εξώδικο στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του -«Κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα