Λευτέρης Πανταζής στο Πρω1νό: «Έμαθα ξαφνικά για τον γάμο της κόρης μου, άντε να δούμε και ένα παιδάκι»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού και τον Γρηγόρη Μπάκα έκανε σήμερα (13/5) ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να λάβει μέρος στο νέο παιχνίδι του Star, «Asia Express».

«H Κόνι Μεταξά ετοιμάζει καινούργιου τραγούδι αλλά και τον γάμο της. Εγώ το έμαθα

ξαφνικά ότι θα γίνει τελικά γάμος. Δεν έδωσα ευχές για τον γάμο, γιατί δεν με ρώτησαν, αποφάσισαν ότι τώρα θέλουν να παντρευτούν τελικά και εγώ λέω επιτέλους», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλουμε τα παιδιά να είναι καλά, ευτυχισμένα και χαρούμενα και να δούμε και ένα παιδάκι. Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου».

Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για το νέο παιχνίδι του Star, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Μου έκαναν πρόταση για το Asia Express αλλά δεν έχω χρόνο για όλα αυτά. Θα ήταν κουραστικό πολύ, η Κόνι ετοιμάζει τραγούδια, γάμους και εγώ έχω τις δουλειές μου. Εγώ θα ήθελα να είμαι κάπου κριτής, να τραγουδάω να χορεύω και να παίζω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Ζερβός για Έλενα Αθανασοπούλου-Κώστα Κωστόπουλο: «Είμαι σίγουρος ότι δε συνέβη αυτό το πράγμα»

Survivor -Γιώργος Κατσαούνης: Απαντά πρώτη φορά για το σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια -«Στην έξω ζωή μου δεν θα τον πείραζα ποτέ»

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας

Keywords
Τυχαία Θέματα