Κατερία Ζαρίφη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έλειψε από την εκπομπή της Ελένης

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει εδώ και αρκετά χρόνια μια άριστη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, πριν λίγους μήνες η απουσία της από την εκπομπή για κάποιες μέρες, συζητήθηκε αρνητικά και πολλοί θεώρησαν πως οι σχέσεις των δύο γυναικών ψυχράνθηκαν.

«Το μικρό διάστημα που έμεινα εκτός είχε να κάνει με κάτι δοκιμές που έγιναν για το καλό της εκπομπής. Ούτε στον πάγο με έβαλε η Ελένη (τι είμαι, ο Μπαρμπα-Στάθης;), ούτε πήγα στο στούντιο και δεν με έβγαζε στον αέρα (έχουν μεγάλη

φαντασία κάποιοι), ούτε φυσικά με μαχαίρωσε -θα είχα σημάδια! Αρέσκονται στη μυθοπλασία στην Ελλάδα. Τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας. Είμαστε όπως πάντα και δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλο αυτό. Έγραψαν και πως με υποβίβασε επειδή βγήκα με link. Μα πάντα έβγαινα με link -δημοσιογράφος είμαι, τι λένε πλέον;», λέει, στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Θα συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή; «Όλα για την ώρα είναι θολά ακόμα», επισημαίνει και, ερωτηθείσα αν έχει μιλήσει με την Ελένη για το θέμα αυτό απαντά πως «όχι, δεν έχουμε κάνει ανάλογη κουβέντα. Είναι όλα ρευστά – όπως είναι σε όλο το τηλεοπτικό και όχι μόνο σκηνικό. Υποθέτω πως είναι σε συζητήσεις και σχεδιασμούς».

The post Κατερία Ζαρίφη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έλειψε από την εκπομπή της Ελένης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα