Γιώργος Γεροντιδάκης: Ξαφνιάζει η δήλωση του για τις «Άγριες Μέλισσες» και το ποια είναι η μητέρα του Μελέτη!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξενάγησε την Νάνσυ Παραδεισανού στην γειτονιά του στη Γλυφάδα και μίλησε στο Πρω1νό για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και έκανε και αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή δηλώνοντας ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος του!

«Στη Γλυφάδα γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο και ζω ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα που είμαι αναγνωρίσιμος. Με την μαμά μου μένουμε στην ίδια πολυκατοικία.

Είμαι παραδοσιακός απέναντι στις γυναίκες. Έχει να κάνει και με το τι σου βγάζει και ο άλλος που έχεις απέναντι σου. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ειλικρίνεια,

να λέμε αυτό που θέλουμε και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο απέναντί μας που πρέπει να μας μάθει, δεν μας ξέρει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος υποδύεται τον Μελέτη, το δεξί χέρι του Δούκα Σεβαστού στην σειρά, και το τελευταίο διάστημα τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την Ανέτ να είναι η πραγματική του μητέρα στην σειρά. Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε πως ακόμα δεν έχει πάρει σενάρια στα χέρια του που να αποκαλύπτεται κάτι τέτοιο…

«Στην σειρά ακόμα δεν ξέρω ποια είναι η μαμά μου. Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Μέχρι το 102 επεισόδιο που έχω πάρει εγώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αυτή τη στιγμή ο Μελέτης χάνει σε όλα τα υπόλοιπα και κερδίζει στον έρωτα. Μακάρι να μην αλλάξουν τα πράγματα, γιατί και εμένα μου αρέσει να δείξω και μια άλλη πτυχή», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος αυτό το διάστημα, όπως και πάντα άλλωστε, είναι… ερωτευμένος με τη δουλειά του!

«Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Δεν με απασχολεί να με προσεγγίσει μια γυναίκα λόγω ενός ρόλου.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε μια σχέση, ή να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου για να είσαι καλά. Είμαι καλά και μόνος μου. Αυτή τη στιγμή μου απορροφά τόση πολύ ενέργεια αυτή η δουλειά. Ξέρω ότι όλοι θέλουν να μάθουν πράγματα για εμένα, αλλά είμαι τόσο βαρετός σαν άνθρωπος», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Δείτε όλα όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν Σβιτάιλο: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του ξετρέλανε το instagram!

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 χρονών»

MasterChef: Απίστευτο ξέσπασμα από την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για την Ηλιάνα Βλάχου!

Keywords
Τυχαία Θέματα