Όλοι οι τρόποι που θα φορέσουμε τη faux fur φέτος τον χειμώνα

19:11 28/1/2023 - Πηγή: InStyle

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες -designer ή high street- και λίγες είναι εκείνες οι οποίες μπορούν να αντισταθούν σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, είτε πρόκειται για φλατ είτε για ψηλά τακούνια. Αξεσουάρ φετίχ που απογειώνουν κάθε σύνολο.

Αυτές οι γυναίκες γεμίζουν τα ράφια της ντουλάπας τους με δερμάτινα είδη. Από την άλλη, υπάρχουμε κι εμείς, που δεν βλέπουμε την ώρα να πέσει η θερμοκρασία για να φορέσουμε το πιο elegant και ζεστό πανωφόρι μας. Στις χαμηλές θερμοκρασίες που μας υπόσχεται η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, απαντάμε με τις πιο κομψές faux γούνες.

Faux
Fur: Η Hailey Bieber αποδεικνύει ότι η γούνα είναι το must πανωφόρι της σεζόν

Η γούνα πλέον δεν θεωρείται πολυτέλεια, ούτε υπερβολική στο κρύο, αλλά μια επένδυση που αξίζει να κάνετε αφού θα τη φοράτε για χρόνια. Eίναι statement γι’ αυτό τα κορίτσια της μόδας συχνά τη συνδυάζουν με πιο χαλαρά και casual κομμάτια, όπως leggings και jeans, και φυσικά ankle boots ή sneakers, για να ισορροπήσουν την πολυτέλειά της.

Fur Enough! Μια οικολογική γούνα είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Αλλά ποια γούνα;

Ακόμα κι αν φέτος το θερμόμετρο δεν πέσει κάτω του μηδενός, εμείς θα τις φορέσουμε αυτές τις πιο κρύες και βροχερές ημέρες και ξέρουμε ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Με apres-ski μπότες και ζεστά αξεσουάρ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Από γκέτες μέχρι γούνινα καπέλα – Ετοιμαστείτε να δείτε αυτά τα χειμερινά αξεσουάρ να πρωταγωνιστούνΣε παστέλ απόχρωση Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

6 τάσεις στα παλτό που θα κυριαρχήσουν το 2023Με το αγαπημένο σας τζιν και πλεκτό Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

Με cargo παντελόνι σε total beige look Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Βρήκαμε τα παπούτσια που ταιριάζουν με τα cargo παντελόνια (και δεν είναι τα sneakers)Σε statement ασπρόμαυρο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Keywords
Τυχαία Θέματα